1.5.06

FRYA CUP

Trond og Johannes varmer hverandre i den sure vinden
FRYACUP DEL 2 DEN 20.-21. MAI (ESPESETRA?)

Fryacup 1.mai helga, ble en litt forblåst affære med mulighet for en tellende omgang. Pga. regn og vind både lørdag og mandag. Og at søndagen også blåste bort, ble det ikke noen reel mulighet for å gjennomføre konkurransen. Likevel var det bare blide piloter å se. Veldig hyggelig og møtes igjen etter vinteren, og alltid hyggelig å møte nye piloter og elever i sporten vår.
Søndag ble det kveldsflyging på hang, litt termikk og bølger for de som gikk høyest. Dette var første samling for året, der konkurranse folket møttes. Alle medregnet var mellom 20 og 30 piloter samlet. Av disse var det 22 som tok en kveldstur etter at vinden løyet noe.

I de senere helgene har det vært masse flyging i Øyer. Mange har skaffet seg fine timesturer og samlet seg erfaring til høyere lisens trinn. Flere har også lagt ut på distanseturer oppover Gudbrandsdalen. Lengste tur opp forbi Otta. Våren har alikevel til nå vært generelt noe forblåst. Litt turbulente forhold blir det ofte av vinden som har vært og de riktig fine forholdene for hanggliding har uteblitt.

Østavinden i helga åpnet muligheten for hangflyging på Midthaugen sørvest for Lillehammer. En sjelden mulighet som bare få benyttet seg av. Spessielt fint å ligge på hang her og se over på Lillehammer og ha utsikt over nordre del av Mjøsa. Posted by PicasaLOGGBOKAINSPIRASJON FOR SESONGEN