28.3.07

PÅSKEINFO

Påska er her og masse hangglider piloter møter på start med "nysmurt" hangglider i anledning at den nye sesongen er igang. Tradisjonelt så er det mange som benytter Øyer som flyarena i påska. Ikke helt uvanlig med 12 - 18 vinger på starten.
Det ser desverre ut for at værstasjonen vår ikke kommer istand før etter påske en gang. Så benytt meteogram link:Forenklet Ready
Restriksjoner, pga. at hekkeområdet til en av våre mest sjeldne og fredede rovfugler er like i nærheten av hanget på Øyer, så oppfordrer vi at alle som flyr på hanget ikke flyr i lav høyde lengre vest (mot Tretten) enn selve hovedhanget (Skjøndsbergaksla). I stor høyde er dette ikke noe problem. PS: det er sjelden eller aldri noe annet enn rot eller synk i det aktuelle området. RESPEKTER DETTE!
Parker biler slik at det ikke er til hinder for trafikk eller gårdbruker (samkjør). Veien til starten går forbi hytta til wenche Myhre (ovenfor gården).
Fryarampa er stengt i påska Vi holder avtalen med hytte eier og holder oss borte fra frya rampa i påska. Vi vil med dette håpe på "goodwill" for resten av sesongen. Ta alltid hensyn :o)
Det er påsketreff i Vågå, for detaljer, se HP/NLF´s nettsider.
Det reiser 9 piloter og 3 medhjelpere til Bassano i Italia i påska. De fleste skal delta på Trofeo montegrappa(hg. konkurranse) Nyheter fra landslaget ligger på vg blogg: http://www.vgb.no/21677/VG BLOGG LANDSLAGET
Sportwing ønsker alle en riktig god flyferie og sesong start

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home