8.9.07

KURS OG PRØVEDAG

Prøvedag i Bjørnstjerne Bjørnsons hage, foto: FLYNØTT
Det var 6 interesserte som kom til prøvedagen på lørdag. På forhånd var det lagt ned en god del innsats i form av planleggingsmøte, stand på Lilletorget, stand og oppvisning på Gausdalsdagen, plakater fra Gjøvik i sør til Gudbrandsdalen i nord, annonser i GD (avisa for Gudbrandsdalen) på tirsdag, torsdag og lørdag, sjekk og delebytte på tre kursvinger og et informasjons møte for de interesserte på Lillehammer. Da de mulige elevene ankom, var tre kursvinger og en mengde seler og hjelmer klare til bruk. Sol og varmt var det og alle fikk prøve seg etter at de hadde funnet seletøy som passet slik "nogenlunde". Ja faktisk så flinke ble de at med litt brattere bakke så hadde det blitt flytur.
Så kom vinden, litt fra her og pluttselig sterkt fra der. Vi er likevel fornøyd med at de frammøtte fikk prøve seg og fikk et innblikk av hva et hanggliderkurs er.
Lørdag 15. september starter vi opp kurset (betinger et vist anntall elever), så for deg som er aktuell til kurset; kanskje du vet om andre som også "burde" begynne på kurs? Velkommen! Oppmøte på Høgskolen i Lillehammer lørdag 15.sept. kl. 10.00. Informasjon utover dette: Dag R. mob: 913 92 158

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home