30.12.08

2008 GÅR OVER TIL 2009

Gutta gjør klar for opptrekk på Starmoen.
2008 er over og ikke noe mer er å få gjort med det. Det er tid for kavalkader og oppsumering av det som har skjedd i året som har gått. Vi skal ikke gjøre det her men, de som vil ha en forsmak kan jo se på arkivet på høyre side av bloggen. Ellers kommer jo dette på årsmøtet i klubben i slutten av januar.
Hedemarken har kjørt i gang vinsjing på Starmoen ved Elverum. Der er det mulighet for mange turer pr. dag for de som er ivrige. Et godt tips da er å følge med på og være aktiv på forumet (link til venstre) for å bidra til at det blir vinsjing.
Krav for å være med på vinsjing hos Hedemarken er minimum trinn 1 og ha med instruktør og egna skolevinge. Se gjerne muligheten for å skaffe mange turer og erfaring på kort tid.
Det er nå om dagen de beste muligheter for "knall fine og gnistrende" hangglider motiver på foto og video fra startplass og landing. Så da er oppfordringen: Ha på luve og votter, putt varmt drikke i thermosen og nye batterier i "fotodingsen", sett av helga til hanggliding og uteaktivitet.

Vi har fått flere nye paraglider piloter i klubben i det siste og en presentasjon av dem kunne vært hyggelig å få til.
Da er vi kommet til oppdatering av medlemslista for Sportwing: Alle medlemmer har tilgang til medlemsdatabasen MELWIN, her du skal oppdatere og legge inn din adresse og telefon nummer. Hvis du trenger hjelp til dette, kontakter du Dag i klubben. Det er ut fra denne databasen klubben oppdaterer sin liste. Vi håper å komme med ny oppdatert liste innen årsmøtet på nyåret.

GODT NYTT ÅR

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home