13.10.07

KURSHELG 13. og 14. OKTOBER

Søndag: gutta venter fortsatt på vinden
Elevene venter på startvind
Lørdag: fint vær med lite eller ingen vind. Alle fem elevene var samlet i Torpa. De tre som har trent lengst, flyr nå fra toppen av bakken (22mol). De to sist annkomne kommer etter med stormskritt. Slik det ser ut for nå, så er alle klare for nye utfordringer i høyere bakke etter to gode dager til i Torpa. Så får tiden vise hva været og elevene får til.
Her er noen videosmakebiter fra lørdag:
Thor Einar
Erland
Morten

Sportwing ønsker fortsatt at flere enn vår formann skal bidra med stoff til sportwing.no. Det kan være nyheter etc. som skal legges her på framsiden, det kan være nye opplysninger/oppdateringer til underliggende sider eller det kan være historier, reise skildringer, en utfyllende beskrivelse av en tur du husker eller likte godt. Eller andre ting, dette er altså klubbens nettsted der alle medlemmer bør være med å bidra med litt.
Slik stedet fungerer nå: så ligger nyheter, ting som skjer etc. på framsiden. De underliggende sider er mere statisk informasjon, historier osv.
Som før nevnt, uten innspill etc. så kan ikke noen forlange at stedet utvikler seg eller blir bedre. Dette er ikke et styre annliggende, men like mye et medlemsansvar.
Det er kommet og kommer sikkert i framtida ønsker om forandringer av web. teknisk art. Disse vil bli fulgt opp til en viss grad, men desverre kan ofte bli begrenset av web ansvarliges tid og kunnskaper, så hjelp til forbedringer tas absolutt i mot med takk.

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home