18.2.09

SIKKERHETSDAG

Vingesjekk

7 timer går fort og ikke alle greide å bli helt ferdige med det som skulle sjekkes.

Da er årets sikkerhetsdag over med til sammen 18 piloter og elever som møtte.
Sportwings paraglider squadron møtte ivrig opp for pakking av nødskjerm og sjekk av seletøy og paraglider. Elever fra Hedemarken og en som kom ens ærend helt fra Oslo.
Det ble pakket totalt 19 nødskjermer, sjekket 2 paraglidere, 10 hangglidere og x seletøy.
En gjeng med unger lekte gjemsel og slo salto på trampett og tjukkas og maste jevnt og trutt: "når åpner kiosken". Alt var vel som det skulle på en slik dag.
Vi har grundig erfaring for at å putte inn noe opplegg utover det som tilbys ikke er mulig å gjennomføre. Det hadde nok vært ønske om å utvide dagen med forskjellige tiltak og kurs som f.eks. nødskjermpakkekurs, selevedlikehold, flyregler, tips og triks om vedlikehold av vinge, oppdatering av flyregler osv. Dette har kun vært mulig hvis vi hadde utvidet til flere dager.
Det er hyggelig at folk fra andre klubber stikker innom å ser hva vi i Sportwing sysler med vinterstid. Takk alle sammen for en hyggelig dag i hallen.

Sportwing arrangerer sikkerhetsdag i Trettenhallen Lørdag den 21.februar. Kl.10.00 til 17.00 Dette er det 18. året vi har denne tradisjonen.
I år som flere år før, ønskes piloter fra naboklubbene velkommen til denne dagen.
Opplegg:
Hver enkelt sjekker eget utstyr. Vinge, sele og nødskjerm. Alle som må, får hjelp til ompakking av nødskjermen. Ta med pakkelogg/manual samt kontorstrikker.
Viktig at folk møter tidlig, da det hvert år blir veldig travelt mot slutten av dagen.
Elevene tar med kursvinger og utstyr, slik at dette blir gjennomgått grundig også.
Det blir mulighet for å kjøpe enkelte kioskvarer og kaffe.
Vel møtt

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home