25.2.09

NYTT FLYSTED

Losberget, ca. 200mol. Litt øst for Flisa.
Her er en stemningsrapport fra søndagens kakaoutflukt på Losberget. Hogstmaskina har gjort sitt og om ikke lenge har dugnadsgjengen gjort det de kan også. Da blir det startbart her... ;)

Kan melde om en vellykket dag på Losberget ved Flisa. Neste gang vi skal bære noe opp dit, er det vinger og ikke motorsager.
Roger, Kristian og jeg har nå fått hogget det hogstmaskina ikke fikk tak i og felt det som måtte felles nedenfor starten. Det som gjenstår er litt rydding av kvist på bakken, men det må vi ta da snøen er borte. Det har blitt en kjempestart med god riggeplass og det er tråkket ei startbane, slik at neste gang det meldes nord-vest, springer nok førstemann utfor kanten der...;)
Dette blir spennende; i går fløy jeg over stedet med Mosquito`n for å se hvor langt hogstmaskina hadde kommet, skrudde ned på gasspådraget og sklei inn mot starten, da jeg kom fram begynte det jammen å pipe i varioen gitt! Så årets første svake, men gode termikk bobble ble skrudd midt over den nye startplassen på den siste dagen i februar!! Vi gleder oss!

Thomas

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home